Kesä

Tilanteita ja mielentiloja kesällä 2006.

Nimi: kaisa

tiistaina, heinäkuuta 25, 2006

Yllätyskäänne

Tiedättekö sen tunteen, kun vetää keskellä työpäivää luurit päähän ja sieltä tuleekin hyvä kappale, jonka mukana tipahtaa johonkin ihan toiseen todellisuuteen? Toiset puhisee ja mutisee ympärillä, ja itse haluaisi vain tanssia, laulaa mukana ja heittää kärrynpyöriä. Tai sitten joutuu tiloihin, esimerkiksi liikutuksen, onnen tai nostalgian tilaan. Mulla taitaa olla sellainen hetki just nyt, ja tämä on muuten jälleen mainos radio Helsingille.

VAIKKA siis olen töissä, olen aika innoissani. Yksi hyvä tyyppi voi pelastaa päivän tai viikon, koko olemisen jossakin paikassa, jonne ei aivan kuulu. Eikä se pelastaja sittenkään ollut setä radio vaan Täti Vihreä.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Tervetuloa turvatelttailemaan elokuun yössä... maja on avoin kaikille Kivoille!

Kaisalle ideasta kiitollisena ja vähintään yhtä innoissaan,
ee

3:39 ip.  
Blogger Mari said...

Hyvä radio ja hyvä työpäivät pelastanut musiikki. Hyvähyvä.

4:11 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mahtava asenne, ystävätoverini! Pitäkää ja kasvattakaa sitä, sillä silloin taloon on taas kesäloman jälkeen hyvä ja sydämellistä palata tietäen, että olette pitäneet toistenne puolta.

Ilon lystikkäitä valkeita välkkeitä on taivas täynnään siellä täällä, näen. Avoimet ikkunat tuovat jostain sisään jousimusiikkia. Leijailen sen mukana kesääni keveänä kuin voikukan siemen. Tänään jaksan ja haluan uskoa mahdottomiin.

Blue

7:55 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Jep, hyvä biisi ja vinyylin rahina (sitä harvoin enää radiosta kuulee), hyvä mieli. Parahin MP3-soittimeni, älä meikäläistä nyt hylkää kun viimeinkin sinut ostin.

8:28 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home