Kesä

Tilanteita ja mielentiloja kesällä 2006.

Nimi: kaisa

perjantaina, kesäkuuta 09, 2006

Olen palannut

...kauheasta kankkus-maasta. Kyllä, eilen en pystynyt edes ajattelemaan kokonaista ajatusta saati sitten kirjoittamaan sellaista. Kaikki alkoi viattomasta ideasta lähteä naapurin kanssa kesäloman avajaisdrinkille. Lopputuloksena oli kaamea känni, pää vessanpöntössä ja maailmanlopun darra, joka kesti iltayhdeksään. Vanhemmiten krapulat pahentuvat, sanotaan. Mun kohdalla asia on kyllä vain niin, etten ikinä opi. Samanlaisista oloista kärsin jo 15 vuotta sitten, kun opin juomaan kaljaa ja polttamaan tupakkaa. Aina liikaa ja liian nopeasti.

Hilla pyysi listaamaan parhaat kännimokat. Mulla löytyisi listaa ennemminkin pahimmista krapulapäivistä. Eilinen oli kyllä yksi kauheimmista.

Tänään olen taas kunnollinen äiti ja vaimo ja lähden pikkupojan kanssa hiekkalaatikolle ja kauppaan.

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kunnon kohmelossa sitä jotenkin on perusasioiden äärellä. Luulen, että se tekee hyvää ihmiselle. Kerran vuodessa.

9:18 ap.  
Blogger Hilla said...

Kaameimmat krapulat! Siinäpä hyvä meemi-idea! Täytyy panna ajatus hautumaan.

Olen anonyymin kanssa samaa mieltä, että krapula voi tehdä hyvää. Silloin kun ainoa toivomus olemassaololle on se, ettei joutuisi oksentamaan kahdeksatta kertaa omaa sappeaan, on totisesti perusasioiden äärellä. Ja voi sitä onnea, kun pystyy syömään ensimmäisen suupalan jotain, joka pysyy sisällä!

12:02 ip.  
Blogger kaisa said...

Kiitos kannustuksesta. Myönnän, että selviytymistaisteluni ratkaisun hetkillä sain visioita taideteoksista, jotka tosin eivät liittyneet olotilaani mitenkään.

12:30 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Aivan. Taidetta syntyy noissa olosuhteissa, ainakin teoriassa. Ne pitäisi ottaa työn alle heti fysiikan kestäessä. Kerran näin autoa ajaessani pienen kasper-nuken näköisen ukon kojelaudalla järsimässä omaa kädentynkäänsä. Se ei ollut hyvä juttu silloin.

12:52 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Pitikin viisastella noista perusasioista. Aamulla luulin selvinneeni, mutta nyt iltaa kohden olo kurjistuu. Pari drinkkiä liikaa, mutta tein sen tietoisesti riskit huomioon ottaen. Halusin nähdä kummonen kanuuna jysähtää kun maailmaa parannetaan raitin riittämättä. Voivoi, aijai.

9:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home