Kesä

Tilanteita ja mielentiloja kesällä 2006.

Nimi: kaisa

keskiviikkona, toukokuuta 17, 2006

Vähemmän ihanaa

No nyt vaihteeksi vastustaa. I had it coming. Otetaan opiksi. Onneksi on ystäviä, joiden kanssa voi alhoilla, tai jotka ainakin osaavat eläytyä alhoon! Ja sitten huomaa, ei se niin vakavaa olekaan. Kiitos, murut. Ette lue tätä, tiedän. Vielä.

En ole uskaltanut kovin monelle kertoa tästä blogi-pikkuisestani. Luin SK:sta, että maailmalaajuisesti perustetaan 75 000 uutta blogia eli verkkolokia päivittäin. Jännittiköhän kaikkia 74 999 uutta "lokittajaa" viime torstaina yhtä paljon kuin minua?

Helsinki Top5:n listaamiseen ei vieläkään ole tullut oikeaa fiilistä. Onko ehdotuksia? Pitäisi ehkä hengailla muuallakin kuin lähipuistossa. Vaikka ei lastenpuistoa ehkä voi sivuuttaakaan listausta tehdessä, ei, jos elää pikkupuistoilijan kanssa. Aikuisten puistot ovat asia erikseen, jokin niistäkin pääsee listalle.

T:n huippupaikat odottavat julkaisua paperilapulla näytön vieressä. Onkohan lappu paikallaan vielä elokuussa?

T on taas toisessa maassa. Tällä kertaa lähetän lämpimän halauksen Latviaan. Hyvää yötä!

7 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Noita Helsinki TopVitosiakin voisi ajatella alhon murtajina. Ennenkaikkea Helsinki on mielentila. Se on myös yksi harvoja minun tuntemiani kaupunkeja, jotka voi tuntea elävänä olentona. Kun se on hyvällä tuulella, alho kaikkoaa sen kulkijalta. Ja valitettavasti päinvastoin, mutta se on hyväksyttävä kun ollaan tekemissä henkimaailman juttujen kanssa.

Kesäaamuinen Helsinki ,kuuden-seitsemän aikaan ennen pahimpaa ruuhkaa, saa minut toivomaan että olisi asiaa keskustaan. Kun vielä asuttiin Kampissa, vaikkapa aikainen lentokentälle lähtö ja kaupungin läpi ajaminen oli käsittämättömän hienoa. Itse lentomatka ja määränpää jäivät toisarvoisiksi.

Jopa kehät ovat kesällä kauniit. Aamulla, ennen niitä ruuhkia.

Hyvää huomenta!

11:26 ip.  
Blogger Mari said...

Tää yks oottelis kärsivällisesti niitä topvitosia. Ja puisto kuulu ehottomasti eräisiin topvitosiin. Täällä aamu oli harmaa, mutta pyöräilymatka varsin mukava. Mullon kyllä vähän ikävä teitä, mutta pianhan nähdään. T. eräs, joka haluais tutustua Helsingin henkimaailman juttuihin

8:53 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Ihana Kaisa,

olet inhimillinen ja upea. Kiitos itsellesi.

Tervehtii,
Blue

9:22 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

K,

Olen onnekas, kun olen sinut kohdannut. Alhoja tulee ja alhoja menee -ja täältä pesee sisartukea!

IHANIA tarinoita muuten, ainakin noiden perusteella juttusi luistavat vallan mallikkaasti...

terveisin, e

9:31 ap.  
Blogger kaisa said...

Hei tädit,
pelastatte päiväni aina uudelleen!

10:02 ap.  
Anonymous Anonyymi said...

Niin, ja Helsinki ON ihana kaupunki. Muistan, kun yhtenä kesänä ajelin monta kertaa viikossa taksilla aamuneljäksi töihin. Heräävä kaupunki oli valtavan kaunis ja rauhallinen.

2:57 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Nyt on selvästi blogivillitystä ilmassa. Jännittävää tällainen puolijulkinen yksityisviesteily salaperäisine alkukirjainhahmoineen. Alhoihin voi auttaa myös alkoholi, drinkki hyvässä seurassa. Tiiä sitten kuinka järkevää se on... ettei vaan kehittyisi alhoholismi. Tai sit oikeen tiukka treeni, siis fyysinen.
Täytyy oikeesti ihan miettiä tuota HKI topfemmaa, rankkaaminen on vaikeaa. Ekaks tuntuu että vaan 5 mutta sitte alkaa jo hirvittään. Oispa tallella topfemma siltä ajalta, kun tuli tänne pelaan jalkapalloa kesäkuussa viikoks bussilla koko pitkän matkan napapiiriltä. Vois verrata.

4:18 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home