Kesä

Tilanteita ja mielentiloja kesällä 2006.

Nimi: kaisa

perjantaina, toukokuuta 12, 2006

Uusi päivä

En yhtään tiedä kenelle kirjoitan, mistä kirjoitan tai miksi kirjoitan. Toistaiseksi kukaan muu kuin rakas siskoni ei edes tiedä, että minulla on nyt ikioma blogi. Siskokullan ansiotahan tämän perustaminen on, joten kiitos inspiraatiosta! Linkitän sinut heti, kun opin käyttämään tätä.
Kenelle muulle tästä kannattaa sanoa? Kiinnostaako ketään?

Voisin ehkä kirjoittaa kesästä, tästä kesästä, kun blogille nyt tuli annettua tuo omaperäinen nimikin. Kesästä siis, ja vain kesän ajan. Mitä kesä tarkoittaa? Ei voi mitään, ensimmäisenä tulee mieleen puisto ja pussikalja. Kaisaniemen puisto tai Alppilan puisto. Kesänavajaiset kirjallisuudenopiskelijoiden (hetkinen: opiskeleeko meistä KUKAAN enää?) kanssa. Ne ovat pian, kivaa. Olemme toisillemme varmaan ikuisesti kirjallisuudenopiskelijoita. Täytämme kolmekymmentä, lapsia tulee ja vakituisia työpaikkoja, mutta kun kokoonnumme kerran-pari vuodessa, taannumme ihanasti ensimmäisen vuoden kirjallisuudenopiskelijoiksi. Puisto, Dave ja Kake, kirjallisuudenopiskelu - sehän on mielentila. Lievää eskapismia, mutta tarpeellista ja hyvää sellaista.

On kesän arkikin suloista. Omalla pihalla on tarkoitus. Pikkupoika juoksee sisältä ulos, ulkoa sisään. Onneksi ei enää ole villahaalaria ja toppahanskoja menoa hidastamassa. Kohta sitä kullanmurua ei pysäytä enää mikään.

Miksi kysyä miksi? Tämähän on kivaa. Kirjoittaa muuten vain.

1 Comments:

Blogger Mari said...

Niinpä, kirjoittaminen on hengittämistä ja uimista. Pussikalja on kesä ja leppäkerttu, jonka äsken tapasin tuossa teidän pihallanne. Ja nyt siis myös blogi on kesä.

2:09 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home