Kesä

Tilanteita ja mielentiloja kesällä 2006.

Nimi: kaisa

perjantaina, toukokuuta 19, 2006

Iltasatu

Kun pikkupoika heräsi päiväuniltaan ja sai viilinsä syötyä, äiti sanoi:
- Heitetäänpäs matot ulos ja otetaan imuri kaapista.
Pikkupoika oli niin innoissaan, että juoksi hihkuen pari kunniakierrosta olohuoneen ympäri. Tämä poika nimittäin RAKASTAA imuroimista.

Niin äiti ja pikkupoika sitten imuroivat, luutusivat, pyyhkivät pölyt ja tuulettivat. Lelut menivät kiltisti laatikkoonsa ja puurokattilat kolistelivat iloisesti toisiaan vasten astianpesukoneessa. Ne eivät enää ollenkaan halunneet olla likaisia ja villejä.

Näin päättyi tarina siitä, kuinka Hyvät Ihmiset antoivat supervoimat ihan tavalliselle äidille. Supervoimien antamiseksi ei tarvita loitsuja tai rikkauksia. Muutama ystävällinen sana riittää, ja ripaus viisautta.

Hyvää yötä.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Iltasadun luettuani totesin taas kerran, että Suomen lätkäkisat olisivat saaneet jo päättyä minun puolestani. En nimittäin ole torille matkalla missään olosuhteissa.

Olettepa te reippaita.

8:40 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Hotellihuoneissa on se hyvä puoli, että ajatuksen ja melkein kaikki toiminnot voi pysäyttää hyvinkin helposti. Elintoiminnot hidastuu niin kuin pakkasessa. Muuta hyvää niissä ei olekkaan, paitsi screen saverit. Tämä muuten liittyy, nimittäin siihen että tiettyä kaaosta odottaa aivan innokkeena.

1:57 ap.  
Blogger kaisa said...

Juu, Kaaos ja Hotellihuone ovat mielentiloina vastakohtia. Minä vain haluaisin hotelliaamiaiselle...

1:01 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home