Kesä

Tilanteita ja mielentiloja kesällä 2006.

Nimi: kaisa

maanantaina, toukokuuta 15, 2006

Ihana päivä (maanantai, jolloin ei tehty mitään erityistä)

Aamu oli suloinen. Pikkupoika heräsi kujerrellen, ja siitä tiesi, että päivästä tulee hauska. Tehostin tunnelmaa musiikilla. Listalta löytyi Don Huonot, Marvin Gaye ja Travis. Pikkupoika meinasi pyörtyä innosta, kun sai painella stereoiden open-, close- ja play-nappeja. Oli ihan pakko laulaa ja tanssia ja ottaa pikkuinen syliin. Voi hyvän biisin voimaa! Kaiken kruunasi sisko, joka kömpi unisena yläkerrasta mukaan aamutansseihimme.

Tällaisina aamuina toivon, etteivät vapaapäivät kaksivuotiaan kanssa koskaan loppuisi. Kesän ajan viikonloput ovat vielä pitkiä, mutta syksyllä kaikki muuttuu. Kotipäivien tunnelma on nyt erityisellä tavalla latautunut, kun tietää, etteivät ne kestä ikuisesti. Eivät edes toistaiseksi. Vain muutaman kuukauden enää.

Ei meillä siskonkaan kanssa enää ole kovin monta yhteistä arkivapaata jäljellä. Milloin seuraavan kerran tulee maanantai, jolloin ei tarvitse tehdä muuta kuin viettää aikaa siskokullan kanssa? Paistaa kalapuikkoja, leikata salaattia. Laittaa lapsi päiväunille. Maata sohvalla. Kirjoitella.

Tulossa: Helsinki Top 5.

2 Comments:

Blogger Mari said...

Tiäkkö millon tulee seuraavan kerran vapaa arkimaanantai, jolloin voi tanssia ja pyllyillä? Eläkkeellä. Onko siihen nyt niin kauaa enää?

1:56 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Mahtava aamumeininki. Saiko vinyylisoitin kyytiä? Hyviä hetkiä riittää syksyynkin, vaikka asiat hieman muuttuisivatkin. Näin on asian laita.

2:31 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home